Administration af dine aktive konfigurationer og konfigurationskladder til betalingsprocessen

Du kan oprette flere versioner af dine betalings, takke-, ordrestatus- og dine kundekontisider og gemme dem som kladder. Konfigurationskladder giver dig mulighed for at afprøve forskellige apps og branding, før du gør dem aktive. Du kan også tilpasse, konfigurere og teste konfigurationskladder forud for sæsonudsalg eller Black Friday/Cyber Monday for at sikre, at din betalingsproces er klar til ekstra travle perioder.

Butikker med et Shopify Plus-abonnement kan have op til 99 konfigurationskladder og butikker med Basic-, Shopify- og Advanced-abonnementer kan have op til 20 konfigurationskladder.

Du kan se, omdøbe, duplikere og udgive dine konfigurationer. Navnene på dine aktive konfigurationer og konfigurationskladder vises ikke for dine kunder.

Hvis du vil tilpasse en af dine konfigurationer, kan du få mere at vide under Tilpas dine konfigurationer og Tilpas designet for din betalingsproces.

Administration af dine aktive konfigurationer

Du kan se, omdøbe og duplikere dine aktive konfigurationer. Du kan kun have én aktiv konfiguration ad gangen, som har virkelig kundetrafik.

Se din aktive konfiguration

Du kan se, hvordan din aktive konfiguration vises for dine kunder.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på ud for din aktive betalingsproces i afsnittet Konfigurationer, og klik derefter på Vis.

Omdøb din aktive konfiguration

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på ud for din aktive konfiguration i afsnittet Konfigurationer, og klik derefter på Omdøb.

3. Indtast et navn til din konfiguration, og klik derefter på Gem.

Dupliker din aktive konfiguration

Når du dupliker din aktive betalings- og kontokonfiguration, oprettes der en ny konfigurationskladde.

Hvis du allerede har en konfigurationskladde og du dupliker din aktive konfiguration, angives din duplikerede konfiguration med Ny kladde.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på Dupliker ud for din aktive konfiguration i afsnittet Konfigurationer.

Sådan administrerer du dine konfigurationskladder

Du kan udgive, forhåndsvise, omdøbe, duplikere og slette dine konfigurationskladder.

Udgiv dine konfigurationskladder

Når du udgiver dine konfigurationskladder, erstatter du din aktuelt aktive konfiguration. Din aktive konfiguration bliver til en konfigurationskladde.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på Udgiv ud for den konfigurationskladde, du vil udgive, i afsnittet Konfigurationer.

3. Klik på Udgiv.

Forhåndsvisning af din kladdekonfiguration

Du kan se en forhåndsvisning af, hvordan din betalingskladde vises for dine kunder.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. I afsnittet Konfigurationer skal du klikke ud for den konfigurationskladde, du vil se en forhåndsvisning af, og derefter klikke på Forhåndsvisning.

Omdøb din kladdekonfiguration

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. I afsnittet Konfigurationer skal du klikke ud for den kladdekonfiguration, du vil omdøbe.

3. Angiv det nye navn på din konfiguration, og klik derefter på Gem.

Dupliker din konfigurationskladde

Når du duplikerer din kladdekonfiguration, angives din nyeste duplikerede konfiguration med Ny kladde.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. I afsnittet Konfigurationer skal du klikke ud for den kladdekonfiguration, du vil duplikere, og derefter klikke på Dupliker.

Slet din konfigurationskladde

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. I afsnittet Konfigurationer skal du klikke ud for de konfigurationskladder, du vil slette, og derefter klikke på Fjern.

3. Klik på Fjern.