Sådan bruger du betalings- og kontoeditoren

Betalings- og kontoeditoren er et værktøj, der giver dig mulighed for at tilpasse og redigere funktionaliteten og udseendet af dine betalings- og kundekontosider på ét samlet sted, som er adskilt fra din temaeditor.

Du kan få adgang til betalings- og kontoeditoren i afsnittet Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator. Klik på Tilpas for den betalingskonfiguration, du vil tilpasse, i afsnittet Konfigurationer for at åbne betalings- og kontoeditoren. Du kan tilpasse både dine aktive betalingsprocesser og dine betalingskladder.

Sidebjælke for betalings- og kontoeditoren

Betalings- og kontoeditoren har to hovedsidebjælker – Indstillinger og Afsnit:

Sådan tilgår du sidebjælken

Klik på afsnit-ikonet i den venstre sidebjælke for at tilgå sidebjælken Afsnit i betalings- og kontoeditoren:

Afsnittet Afsnit i betalingseditoren

Sådan tilgår du sidebjælken Indstillinger

Du kan tilgå sidebjælken Indstillinger i betalings- og kontoeditoren ved at klikke på tandhjulsikonet i venstre sidebjælke:

Afsnittet Indstillinger i betalingseditoren

Forhåndsvisning af Shop Pay

Hvis du har aktiveret Shop Pay i Shopify-administrator, kan du se en forhåndsvisning af, hvordan den hurtigere betaling i Shop Pay vises for dine kunder. Hvis du vil se en forhåndsvisning af Shop Pay, skal du klikke på betalingsikonet øverst til højre i betalings- og kontoeditoren og derefter vælge Forhåndsvisning af Shop Pay.

Se forhåndsvisning af Shop Pay i betalings- og kontoeditoren

Hvis du vil skifte tilbage til forhåndsvisningen af betalingsprocessen, skal du klikke på Shop Pay-ikonet øverst til højre i betalings- og kontoeditoren og derefter vælge Rediger betaling.

Sådan fortrydes og annulleres fortryd

Hvis du vil fortryde eller annullere fortrydning af ændringer, du har foretaget i betalings- og kontoeditoren, skal du klikke på ikonet for fortryd eller annuller fortryd i øverste højre hjørne i betalings- og kontoeditoren.

Knapperne fortryd og annuller fortryd i betalings- og kontoeditoren

Forhåndsvisning af din betalingsside og dine sider med nye kundekonti

Du kan se en forhåndsvisning af, hvordan dine tilpasninger vises på de forskellige betalings- og kontosider, ved at bruge sidevælgermenuen øverst i midten af betalings- og kontoeditoren. Klik på sidevælgeren, og vælg derefter mellem de tilgængelige sider til betaling og nye kundekonti.

Sidevælgermenuen i betalings- og kontoeditoren

Du kan også klikke på Tilpas din webshop for at åbne temaeditoren og tilpasse dit aktuelt udgivne tema.

Se en forhåndsvisning af dine betalings- og kontosider på forskellige skærmtyper

Hvis du vil se en forhåndsvisning af, hvordan dine betalings og kundekontosider vises på forskellige skærmtyper, f.eks. på en computer, mobil eller i fuldskærm, skal du klikke på det relevante skærmikon for at skifte mellem forskellige visninger. Denne forhåndsvisning indeholder ordresiden, ordrestatussiden og siden med kontooplysninger.

Se en forhåndsvisning af dine betalings- og kontosider på forskellige skærmtyper

Brug yderligere handlinger

Klik på -ikonet for at åbne en rullemenu, der give mulighed for at udføre følgende handlinger:

• Se en forhåndsvisning af, hvordan dine betalings- og kontosider vises for dine kunder
  • omdøb din betalings- og kontokonfiguration
  • se hjælpedokumentationen
  • få support
Se en forhåndsvisning af din betalings- og kontosider, tilgå temaeditoren, se dokumentation, omdøb betalingsprocessen og få support

Sådan bruger du tastaturgenveje i betalings- og kontoeditoren

Du kan bruge følgende tastaturgenveje til at navigere hurtigere i betalings- og kontoeditoren:

Tastaturgenveje
Handling Genvej for Windows Genvej for macOS
Fortryd Hold nede på Ctrl-tasten, og tryk derefter på Z-tasten. Hold nede på kommando-tasten, og tryk derefter på Z-tasten.
Annuller fortryd Hold nede på Ctrl-tasten, og tryk derefter på Y-tasten. Hold nede på kommando-tasten, og tryk derefter på Y-tasten.
Gem Hold nede på Ctrl-tasten, og tryk derefter på S-tasten. Hold nede på kommando-tasten, og tryk derefter på S-tasten.