Sådan tilpasser du designet for din betalingsproces

Hvis du sælger dine produkter via en webshop, kan du tilpasse stilen på dine betalingssider i betalings- og kontoeditoren. Du kan tilføje dit firmalogo, skifte farver eller vælge en ny skrifttype, så betalingen matcher din virksomhed.

Noget af den branding, du vælger til dine betalingssider, anvendes også på dine sider med nye kundekonti.

Overvejelser i forbindelse med tilpasning af designet på din betalingsproces

Overvej følgende, før du tilpasser designet på din betalingsproces:

• Området Konfigurationer under afsnittet Indstillinger for betaling i administratoren er skjult, indtil du har valgt et abonnement og oprettet dit første produkt.
  • Hvis du har Shopify Plus kan du bruge Checkout Branding API'en til avancerede tilpasninger af brandingen af betalingsprocessen.
  • Hvis du har brug for hjælp til at tilpasse stilen for din indkøbskurv og betalingsproces, kan du ansætte en Shopify-partner. Få mere at vide om at ansætte en Shopify-partner.

• Selvom du måske gerne vil have en masse farver og spændende indhold på dine betalingssider, er det bedst at holde designet enkelt. Dine kunder bruger disse sider til at angive leverings- og betalingsoplysninger for deres ordrer, og du ønsker ikke at distrahere dem eller gøre oplysningerne vanskelige at læse. Vælg farver med høj kontrast og billeder, der ikke afleder opmærksomheden fra det, der er skrevet.

Upload et baggrundsbillede til banneret

Øverst på hver betalingsside vises et banner med navnet på din butik. Du kan ændre baggrundsbilledet for banneret. Vælg et billede, der matcher dit brand. Hvis du f.eks. sælger smykker, kan et billede af farvestrålende perler være et godt match. Bannerbilleder ser bedst ud med en opløsning på 1.000 x 400 pixels.

Trin:

Du kan tilføje din butiks logo på betalingssiderne. Hvis du bruger et bannerbillede, vises logoet over banneret. Du kan justere dit logo til venstre, til højre eller i midten af bannerområdet på betalingssiderne.

Trin:

Føj et baggrundsbillede eller en baggrundsfarve til området med det primære indhold

Du kan føje et baggrundsbillede eller en baggrundsfarve til det primære indholdsområde på betalingssiderne. Dette er det område, hvor dine kunder indtaster deres leverings- og betalingsoplysninger, så sørg for, at felterne er nemme at læse med baggrunden.

Du kan ikke tilføje både et baggrundsbillede og en baggrundsfarve.

Trin:

Rediger farven på formularfelterne

Du kan ændre farven på felterne for at gøre dem hvide eller gennemsigtige. Det kan være, du gerne vil gøre felterne gennemsigtige, så et baggrundsbillede er synligt. Sørg for, at det stadig er muligt at læse teksten i felterne tydeligt.

Trin:

Tilføj et baggrundsbillede eller en baggrundsfarve på ordreoversigten

Når en kunde klikker på Vis ordreoversigt på en betalingsside, vises der en liste over de produkter, kunden køber. Du kan føje et baggrundsbillede eller en baggrundsfarve til ordreoversigten. Du kan klikke på Vis ordreoversigt i forhåndsvisningen i temaeditoren for at sikre, at du er tilfreds med den måde, ordreoversigten vises på.

Trin:

Rediger eller fjern et billede fra betalingssiden

Du kan redigere eller fjerne alle de billeder, du føjer til betalingssiderne.

Trin:

Hvis du vil fjerne et billede, skal du klikke på Skift > Fjern billede. Dette sletter ikke billedet fra Shopify.

Tilføj alternativ billedtekst

Når du har føjet billeder til dine betalingssider, kan du tilføje alternativ billedtekst. Denne tekst kan hjælpe med tilgængelighed og SEO. Få mere at vide om søgemaskineoptimering.

Trin:

1. Klik på Rediger på det billede, du vil føje alternativ tekst til.
  2. Angiv den alternative tekst for billedet under Alternativ tekst. Vælg en kort, beskrivende titel til billedet.
  3. Klik på Gem.

Rediger skrifttypen på betalingssiden

Hvis du vil tilpasse dine betalingssider, kan du vælge fra en liste over skrifttyper. Du kan ikke ændre farven på teksten på betalingssiden.

Trin:

Rediger knapfarver og markeringsfarver på betalingssiden

Du kan ændre farven på knapper, fejlmeddelelser og markeringer, såsom links, på betalingssiderne. Hvis du ændrer farverne, skal du sørge for, at det er muligt at læse teksten imod baggrundene på området med hovedindholdet og ordreoversigten tydeligt.

Trin:

Skift dit betalingslayout

Som standard er betalingslayoutet i din butik indstillet til, at betaling sker på én side. Du kan skifte mellem betaling på én side og tre sider i din Shopify-administrator. Gennemgå forskellene mellem betalingsprocessen på én side og tre sider, før du ændrer dit betalingslayout.

Når du skifter dit betalingslayout, vises forhåndsvisningen i din betalings- og kontoeditor ikke i realtid. Når du har gemt dine ændringer, skal du gå til betalingsprocessen i dit butikslayout for at se dit nye betalingslayout.

Trin:

Føj app-blokke til dine betalingssider

Du kan føje funktioner såsom tilpassede bannere eller loyalitetsbelønninger til dine kunders betalingsoplevelse ved hjælp af app-blokke. Nogle betalingsapps, herunder apps, der tilpasser oplysninger, levering og betalingssider i betalingsprocessen, er kun tilgængelige for shopejere med Shopify Plus. Se tilgængelighed for betalingsapp, når du vælger en app, der skal føjes til din betalingsprocess.

Få mere at vide om tilpasning af dine betalingskonfigurationer med apps.